Біз туралы
Ақ дастархандар, шарап бутигі және ашық ас үй - Nuala Solo мейрамханалар тобының үшінші жобасы болды және Жаңа Зеландияның сол атаудағы Sauvignon Blanc атымен аталған.

Мәзірде алматылық Тарас Корчагиннің қамқорлығымен күн сайынғы жайлы тағам бар. Екі бөлімде - «Су» және «Жер» - балық пен теңіз өнімдеріне, сондай-ақ ет пен көкөністерге баса назар аударатын еуропалық асхананың тағамдары. Мейрамханаға апта сайын Gilardeau устрицалары, вонгол раковиналары, қаңқалар, лосось және тунец жеткізіледі. Тунца татакиден дайындалып, үстіне авокадо тілімдері, трюфельді понзу немесе кокос соусы қосылған бақшалар, ал вонгол ақ шарапта қайнатып, үй макаронымен бірге беріледі. Аспаз жергілікті жеткізушілерден ет пен маусымдық көкөністерге тапсырыс береді: жылқы стейкіне спаржа мен шиитаке саңырауқұлағы, сиыр етінің қабырғасына гүлді қырыққабат пюресі, ал стейкке тәтті картоп картоптары мен ысталған жүгері соусы беріледі.

Десерттерге қауын желе қосылған лансер сүтті мусс негізіндегі Нуала қабығы, лаванда кремі мен маусымдық көкжидек қосылған нан пісірілген тартлет және алтын жапырақты бельгиялық шоколад десерті кіреді. Күн сайын таңертең Нуала нанның үш түрін пісіреді, олар мақтау ретінде беріледі.

Шарап ерекше орын алады. Шарап бутикінде және сөрелерде 700-ден астам заттар бар, оның ішінде әлемдік бестселлерлер де, жергілікті шарап өндірушілердің позициялары да бар. Шараптың бағасы қаладағы басқа ұсыныстармен оңай бәсекелеседі.

Күн сайын Нуала қонақтарын кең, жарық залымен қарсы алады: ашық люстралар, терезелердегі жеңіл чинц перделері, жасыл желектер және жұмсақ жиһаздар.

_______